top of page

Verzending & bezorging

Wat je moet weten

IMG_20200913_162107.jpg

De levertijd kan per product verschillen. Sommige producten die voorradig zijn worden na ontvangst van betaling binnen 2 a 3 werkdagen verzonden via Bpost. Andere producten, zoals ringen die op maat gemaakt moeten worden, hebben een langere levertijd. Alle levertermijnen zijn indicatief. Het overschrijden van een termijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding.

Als je een bestelling wil wijzigen of annuleren, dien je dit zo snel mogelijk te doen. Dit kan via e-mail (atelierbonheur@outlook.be) of via het contactformulier. Het wijzigen of annuleren van je bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet verstuurd is. Voor maatwerkopdrachten die geannuleerd worden brengen wij 50% van de afgesproken prijs in rekening. Indien je niet tevreden bent met het product dien je ons dit binnen de 14 dagen te laten weten. We bekijken dan samen een passende oplossing.

Ons retourbeleid

De juwelen worden met veel liefde gemaakt. Mocht je toch niet tevreden zijn met je aankoop, dan kan je deze binnen 14 dagen ongedragen en onbeschadigd retourneren. Dit geldt niet voor maatwerkopdrachten. Hiervoor brengen wij 50% van de overeengekomen prijs in rekening. Bij retourzendingen krijgen graag een seintje vooraf via atelierbonheur@outlook.be. De kosten en de verzekering van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Je krijgt het aankoopbedrag exclusief verzendkosten op uw rekening terug gestort binnen 30 dagen.


Zullen in geen geval worden teruggenomen:
- gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen
- artikelen die op maat van de klant gemaakt zijn

Contact
bottom of page